Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (4.00 secunde)
Valoarea totala a restantelor la creditele luate de clientii individuali a ajuns la aproape 240 de milioane de lei (aproape 70 de milioane de euro), cu 21 de milioane de lei mai mult fata de iunie, cand insumau 217 milioane de lei, potrivit unor date furnizate de Biroul de Credit.
Ultimele doua licente de telefonie 3G au fost acordate companiilor Telemobil si RCS & RDS. ... Urmatoarele transe anuale, de 4,9 milioane de dolari fiecare, vor fi achitate pana la 30 ianuarie a fiecarui an, incepand cu anul urmator emiterii licentei.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
Ucraina continua sa dea cu tifla Romaniei in chestiunea Insulei Serpilor si isi vede nestingherita de treaba.
Comisarul pentru Telecomunicatii, Viviane Reding, a avertizat inca o data operatorii de telefonie mobila ca Executivul Uniunii va urmari tarifele aplicate de companii pentru trimiterea in strainatate a mesajelor text si a altor date.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... Persoana cu cel mai mare venit declarat la Fisc castiga 54.000 de lei (540 de milioane de lei vechi) pe luna, adica de sapte ori salariul presedintelui tarii.
Spatiile comune pot fi inchiriate pentru magazine, birouri, panouri publicitare, antene de telefonie mobila. ... Acesti bani alimenteaza fondurile speciale ale asociatiei de proprietari pentru reparatii si investitii cu privire la proprietatea comuna si nu se dau proprietarilor.
1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune".
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Nu este corect sa ne ascundem in spatele unor scuze precum imaturitatea pietei de telefonie din Romania", a declarat Adriana Ticau, deputat socialist in Parlamentul European, membru supleant al Comisiei de Industrie, Cercetare si Energie.
Participantii straini la Summitul NATO din Bucuresti, care au utilizat reteaua Cosmote pentru a comunica in roaming pe durata sederii lor in Romania, au contribuit la cresterea traficului de voce, GPRS si SMS, pe acest segment, in perioada 2 - 4 aprilie a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Masuri împotriva apelurilor false O problema grava, în opinia ministrului, o reprezinta apelurile false efectuate la 112, într-un procent de 90%, aceasta infractiune fiind sanctionabila doar cu amenda de la 500 la 1.000 de lei.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Volumul traficului de voce in retelele publice fixe de telefonie a inregistrat, in 2008, o crestere de 22%, la aproape 10 miliarde de minute, comparativ cu circa 8,2 miliarde in 2007, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
La inceputul lui 2010, un sondaj al Organismului autoritatilor europene de reglementare in comunicatii electronice (OAREC) a identificat cazuri de blocare si taxare suplimentara in cazul serviciilor de telefonie prin internet (VoIP) din partea unor operatori de telefonie mobila din Austria, Germania, Italia, Olanda, Portugalia si Romania.
Ce se ascunde in spatele ofertelor de "convorbiri nelimitate" lansate de operatorii de telefonie mobila Operatorii de comunicatii mobile au lansat recent oferte cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, ascutind la extrem lupta pe piata locala de telefonie mobila.
Insa, din fericire, 5 dintre pasageri au scapat cu viata. ... STS, a explicat, marti seara, ca rolul structurii de telecomunicatii este de a prelua coordonatele primite de la celula operatorului de telefonie mobila si de a le transmite mai departe serviciilor de interventii.
Camere cu termoviziune, aparatura GPS, ATV-uri pentru acces montan? ... Specialistii vorbesc si despre o responsabilitate evidenta a retelelor de telefonie mobila, care nu au suficiente amplificatoare de semnal in teritoriu, in asa fel incat sa nu mai existe caderi de frecventa si imposibilitatea apelarii in zone geografice dificile.
Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc?
google-analytics.com